Oppussing av oppganger og portrom
Oppussing av oppganger og portrom

Bakgrunn

Prosjektloggen

Her publiserer styret fortløpende informasjon og bilder fra oppussingen av oppganger og portrom. Større informasjonssaker som er viktige at alle får med seg publiseres som egne artikler med varsel på e-post.

Bilder

NB! Bildene er tatt underveis i prosjektet. Det endelige resultatet vil gi et mye lysere inntrykk når den nye belysningen kommer på plass:

Logg

Helse, miljø og sikkerhet (HMS)

Malingsleverandøren (Jotun) har informert om at for personer med kjent hyperallergi for stoffgruppen isotiazol-oner, vil stoffet i sjeldne tilfeller kunne gi hudutslett. Ut over dette er det ingen kjent helsefare forbundet med å bevege seg som normalt i oppgangene i perioden hvor arbeidene pågår, uten forholdsregler.

Fremdriftsplan for prosjektet

Status (oppdatert 05.02.19)

Uke 6: Prøvefelt males og en (liten) arbeidsbrakke med toalett plasseres i gårdsrommet.

Uke 7: Arbeidene starter.  Det foreligger ikke nøyaktig framdriftsplan, men prinsippet er at én og én oppgang gjøres helt ferdig før det startes opp i neste. For arbeidsrekkefølge, se vedlagte oversikt.

Foreløpig plan er at alle oppganger skal være klare før påske (uke 15).

Merk at det er noen ukers leveringstid på valgt belysning. Lamper vil derfor ikke komme på plass umiddelbart i de oppgangene som males først. Det blir ordnet med midlertidig belysning til bestilte lamper kan monteres.

Oppstart i portrom vil skje først når det er høyere utetemperatur og helst frostfritt. Vi kommer tilbake med nærmere informasjon.

Rekkefølge

A-D, B-C-G-H, E-K, F-J

Last ned en kopi (PDF, 381KB)

Alle publiserte saker om prosjektet