Kildesortering og annen avfallshåndtering

Siste nytt Aktuelt Kildesortering og annen avfallshåndtering

Sameiet har 10 søppelkasser til papir- og kartonger i portrommet ved oppgang D og 10 søppelkasser til restavfall, matavfall og plastavfall i søppelskuret på gårdsplassen. Returstasjon for glass og metall finnes i bunnen av Bjerregaards gate (Mot Alexander Kiellands plass) og i Akersbakken. Spesialavfall kan leveres på gjenbruksstasjonen i Pilestredet Park eller på en byens miljøstasjoner.

KILDESORTERING
Styret oppfordrer alle til å være flinke til å sortere avfallet ­ og bidra til at Sameiet Bjerregaards gate 29 blir et “grønt” sameie.

Les mer om renovasjon i Oslo kommune her.

Har du spørsmål om kildesortering, kan du også rinnge renovasjonsetaten på dette nummeret: 02180 eller gå inn på sortere.no

TOM FOR BLÅ OG GRØNNE POSER?
Du kan hente nye i REMA-butikken tvers over gaten, samt i en rekke andre dagligvarebutikker. Hvor kan du se her.

STORE GJENSTANDER OG SPESIALAVFALL:
Gjenstander som ikke kan kastes i sameiets søppelkasser, fordi de er for store eller det er ulovlig (f.eks. spesialavfall), må ikke settes i søppelskuret.

Årsaken er at renovasjonsetaten ikke tar det med og vi er nødt til å betale vaktmester ekstra for å kjøre dette avfallet på fyllingen. Det koster gjennomsnittlig kr 1.600,- per gang.

Sameier har selv ansvaret for å fjerne denne typen søppel.

CONTAINER
Dersom du ikke har anledning til å levere slikt søppel på en av byens gjenbrukstasjoner, stiller sameiet med container to ganger i året, i forbindelse med vårdugnaden og på høsten. I påvente av container ber styret sameiere som ønsker å benytte tilbudet om å oppbevare det som skal kastes inne i sin bod. Vi minner om at det ikke er tillatt å lagre private eiendeler, utover sykler og barnevogner, i fellesarealene i kjellerne og på loftet.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Last ned en kopi [6.76 MB]

Hold deg oppdatert!
Alle som bor i sameiet bes melde seg på nyhetsbrevet for å motta relevant informasjon om pågående saker, hendelser eller annen viktig informasjon fra styret.

Serviceloggen

SISTE FRA FORSIDEN