VIKTIG INFORMASJON om valgmuligheter innenfor den nye Get-avtalen

Siste nytt VIKTIG INFORMASJON om valgmuligheter innenfor den nye Get-avtalen

Flere har opplevd at de har blitt oppgradert til en høyere bredbåndshastighet i forbindelse med den nye avtalen, uten å ha bedt om det. Dette er selvsagt ikke akseptabelt, og ikke noe styret har visst om på forhånd eller godkjent. Flere har også reagert på at de nå faktureres automatisk for TV-pakken «Start» (som tidligere inngikk i fellesavtalen). Det framgår dessverre ikke verken av faktura eller på nettsidene at man som fellesavtalekunde også kan velge en rimeligere basispakke for TV-tjenester, til kr 199 pr måned.

Husk at TV-tjenester (og tilhørende boks) fra Get kan avbestilles helt hvis man f.eks. bruker Apple TV, Google Chromecast eller tilsvarende som plugges rett i TV eller modem, og man ikke har behov for de faste kanalene i Get-pakken.

Dette må du gjøre hvis du ønsker å endre dine tjenester:

Endre bredbåndshastighet

  • Logg inn på «Min Get» på get.no
  • Velg «bredbånd»
  • Velg «endre hastighet» og den hastigheten du ønsker. Velger du «kollektiv hastighet» påløper ingen ekstra kostnad.
  • Du kan også få hjelp til å ordne endringer ved å benytte Gets chattjeneste under kundeservice, nederst på siden (du må være innlogget) eller ring 21 54 54 54.

TV Mini: kr 199 pr måned
Til kunder med fellesavtale tilbyr Get «TV Mini» til kr 199 pr. måned. «TV Mini» inneholder kun de faste 14 kanalene (uten tilvalgspoeng). Denne pakken finner du dessverre ikke som valg på nettsidene, den må bestilles på telefon 21 54 54 54 eller via Gets chattjeneste som du finner under «kundeservice», nederst på siden (du må være innlogget).

 Gets faste kanaler (basisutvalg, kan ikke endres):

Tilleggskanaler eller større TV-pakker
Dersom du ikke aktivt velger noe annet, vil du beholde og bli fakturert for TV-pakken «Start» (som tidligere inngikk i fellesavtalen) med kr 399 pr måned. «Start» inneholder Gets faste 14 kanaler + HBO Nordic + 50 «valgpoeng» som du kan bruke for å velge tilleggskanaler uten å betale ekstra. For å se hvilke kanaler du kan velge, gjør følgende:

  • Logg inn på «Min Get» på get.no
  • Velg «TV» og gå til «velg ditt innhold» (nederst på siden). Her kan du også oppgradere til en større pakke hvis du ønsker det.

Avbestilling av TV-tjenester fra Get
Avbestilling må gjøres pr. telefon 21 54 54 54 eller i chat-tjenesten under kundeservice (du må være innlogget).

Styret beklager at informasjonen fra Get om disse tingene har vært mangelfull. Ta gjerne kontakt i styreportalen dersom du har spørsmål.

Hold deg oppdatert!
Alle som bor i sameiet bes melde seg på nyhetsbrevet for å motta relevant informasjon om pågående saker, hendelser eller annen viktig informasjon fra styret.

Serviceloggen

SISTE FRA FORSIDEN